top of page

Visie van WOVo Malle

Jeugdweekend 2022
Player WOVo Malle

WOVo waar volleybal en plezier samen gaan!

WOVo is een echte familieclub voor jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Als club vinden we het belangrijk dat al onze spelers in de eerste plaats plezier beleven aan volleybal. We streven er naar om iedere speler in te delen bij de ploeg die het beste aansluit bij zijn/haar technisch niveau en waar hij/zij zich goed voelt. Een fijne ploegsfeer en fairplay dragen bij tot betere resultaten.

Vanuit de eigen jeugd willen we doorstroming creëren naar de seniorenploegen. Op die manier kunnen we onze eerste ploegen blijvend verjongen. En zo behouden we het huidige niveau en creëren we continuïteit binnen deze ploegen.

Senioren
 

Wedstrijdfoto-DC

Dit seizoen (’22-23) telt WOVo 15 seniorenploegen. 2 heren- en 7 damesploegen spelen competitie; de overige ploegen spelen recreatief. Het doel is om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.
Onze eerste damesploeg heeft vorig seizoen winst gepakt op de eindronde in Promo 2 en speelt hierdoor dit seizoen Promo 1. Onze eerste herenploeg heeft op dezelfde manier winst gepakt in de eindronde; zij spelen in Promo 3.

Bestuur, WOVo - Sportief en trainers
 

Wedstrijdfoto

Onze competente en sterke bestuursploeg staat in voor het dagelijks reilen en zeilen van de club. Zij zorgen voor een financiële standvastige club en de praktische organisatie van trainingen en wedstrijden.
WOVo-sportief ondersteunt de bestuursploeg. Met een sportief beleid wil de club garant staan voor een degelijke trainersploeg. Ze ondersteunen de trainers met raad en daad en tekenen de technische leerlijnen uit zodat elke speler tot zijn/haar beste niveau kan komen.
WOVo kan rekenen op een jong en enthousiast team van trainers en vrijwilligers.

Jeugd

Jeugdweekend-foto

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al bij onze Multimove terecht. Spelenderwijs maken zij kennis met volleybal.
Verder zijn er dit jaar 8 jeugdploegen ingedeeld in de reeksen U8 tot U17.
We zijn er van overtuigd dat wedstrijdervaring sterk bijdraagt aan de individuele groei van spelers. Binnen zijn/haar eigen ploeg krijgt iedereen voldoende speelkansen. We bekijken dit globaal over het hele seizoen heen. Zo is winnen niet altijd het doel, beter worden als jeugdpeler vinden we minstens even belangrijk. Toch kan de coach bij sommige wedstrijden kiezen om resultaatgericht te coachen.

Activiteiten en taakverdeling

Jeugdweekend-foto

Om de goede werking van onze club te garanderen, kan elk lid zijn steentje bijdragen. Zo heeft iedere ploeg enkele tapbeurten en vragen we ook dat iedereen zo veel mogelijk verkoopt tijdens de wafelverkoop.
Naast volleyballen organiseren we heel wat activiteiten (mosselfeest, trappistenavond, pannenkoekenslag…) waarop telkens veel sympathisanten aanwezig zijn.  Dit bewijst dat WOVO een bruisende familieclub is waar iedereen zich thuis voelt. En dat is de betrachting van WOVO.  Niet alleen de spelers zijn voor ons belangrijk. Onze supporters, ouders en sympathisanten moeten de weg vinden naar de sportzaal om er elke zaterdag weer in een gezellige sfeer te vertoeven.

 

bottom of page